Wat is de meest voorkomende manier om cellulitis te krijgen?

Cellulitis kan overal op het lichaam voorkomen, maar de meest voorkomende locatie is het onderbeen. Bacteriën komen het meest waarschijnlijk in een gebroken, droge, schilferige of gezwollen huid terecht, zoals via een recente operatieplaats, snijwonden, prikwonden, zweren, voetschimmel of dermatitis. cellulitis is een veel voorkomende infectie van de huid en de zachte weefsels eronder. Het gebeurt wanneer bacteriën een breuk in de huid binnendringen en zich verspreiden.

Het resultaat is een infectie, die zwelling, roodheid, pijn of warmte kan veroorzaken. Stafylokokken en streptokokkenbacteriën zijn de meest voorkomende oorzaken van cellulitis. De normale huid heeft veel soorten bacteriën die erop leven. Wanneer er een breuk in de huid is, kunnen deze bacteriën een huidinfectie veroorzaken.

Cellulitis wordt meestal veroorzaakt door een bacteriële infectie. Het komt voor wanneer bacteriën in de weefsels onder de huid terechtkomen. Cellulitis is een veel voorkomende bacteriële huidinfectie die roodheid, zwelling en pijn veroorzaakt in het geïnfecteerde deel van de huid. Cellulitis is een veel voorkomende huidaandoening die vooral kinderen en mensen met wonden, chronische huidaandoeningen of een verzwakt immuunsysteem treft.

Vaak getroffen gebieden zijn de onderbenen, voeten, armen of handen, en soms het gezicht, vooral rond de ogen. Stafylokok- en streptokokkenbacteriën worden vaak aangetroffen op de huid en slijmvliezen van de mond en neus bij gezonde mensen.

Leave Reply

All fileds with * are required