Jouw klanten zijn goed geïnformeerd, ben jij dat ook?


Het CBS becijferde onlangs dat we steeds ouder, én steeds gezonder oud worden. Kort daarop maakte de Wereldgezondheidsorganisatie bekend dat zo’n 80 procent van alle hart- en vaatziekten kan worden voorkomen door gezond te leven. Mensen raken geïnspireerd en kijken documentaires, lezen boeken en gaan op onderzoek uit. Ben jij net zo goed geinformeerd als je klant?

Ja, ongezonde voeding leidt tot een versneld verouderingsproces Sommige klanten willen niet gezonder leven, maar het is onze ervaring dat, met de juiste kennis en inspiratie, iedere klant bereid is om het te overwegen. Ze weten vaak niet of willen niet weten dat, wat ze eten, effect heeft op de snelheid van het verouderingsproces. Maar zodra ze zien, horen of zelf ervaren hoeveel effect de Beautyfood Lifestyle heeft, raken ze geïnspireerd en vertellen ze het vaak iedereen die het horen wil.

Direct aan de slag! Om jouw doelgroep optimaal van dienst te zijn en aan te sluiten op de nieuwste inzichten over gezondheid, leefstijl, voeding en beauty, kun je veel doen. De Beautyfood Academy heeft voor beautyprofessionals alle informatie ontwikkeld die nodig is om klanten goed te informeren. Na de vijfdaagse training kun je direct aan de slag met onze digitale factsheets, powerpoint presentatie en detox recepten.

Jij bent de expert

Beantwoord de vragen van jouw klanten over waarom de Beautyfood Lifestyle werkt. Welke voeding draagt bij aan collageen schade, DNA schade, of juist opbouw van collageen, aan celregeneratie of het verminderen van acne? Na de training ben je zelf een expert op het gebied van beautyfood.

Beautyfood: De volgende stap Beautyfood heeft met recht een plek ingenomen in de beauty industrie. Door jezelf als professional te verdiepen en je aanbod te verbreden bied je een totaal oplossing die past bij deze tijd. Wij zijn trots dat we al een aantal top salons en award winnende huidinstituten hebben mogen opleiden. We helpen ook jou graag verder om beautyfood een onderdeel te maken van je werkwijze.

Wij bieden nu 200 euro korting op de eerstvolgende trainingen!

Stuur een mailtje naar beautyfoodacademy@gmail.com voor meer informatie over onze vijfdaagse training tot Beautyfood Practitioner


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!