Een mooie huid van binnenuit


Beautyfood is inmiddels een begrip in de beauty branche. Er is bij de kleine ondernemer, maar ook bij de grotere huidinstituten, steeds meer aandacht voor de relatie tussen gezonde voeding en een stralend uiterlijk. Het optimaal voeden van huid, haar en nagels van binnenuit blijkt namelijk tot goede resultaten te leiden.

Onderzoek Diverse onderzoeken laten zien dat er met voeding en aanvullende supplementen veel bereikt kan worden. Vrouwen met een doffe huid die een antioxidantencomplex kregen toegediend in combinatie met vitamine C en zink hadden een meer stralende huid, minder roodheid en minder oneffenheden. Een andere studie wijst uit dat als we verschillende voor de huid belangrijke vitaminen, mineralen en antioxidanten combineren er een verbetering is in de kwaliteit van de huid en rimpelvorming afneemt.

Ervaring De ervaring bevestigt wat deze onderzoeken uitwijzen. Diverse salons die beautyfood aanbieden behalen meer resultaat met dezelfde klant. En dat is eigenlijk heel logisch. Als je huid en haar van binnen en buiten het beste biedt, creëer je optimaal resultaat.

Hoe werkt beautyfood? Dat een huid die gezond gevoed wordt er goed uitziet, klinkt vanzelfsprekend. Maar hoe draagt gezonde voeding eigenlijk bij aan een gezonde huid? Beautyfood heeft een meervoudige werking en valt niet uit te leggen in een blog. Het heeft een reden dat onze opleiding vijf dagen duurt! Maar in onze volgende blog leggen we sharp and simple uit waarom vitaminen en mineralen nu eigenlijk belangrijk zijn.

Willen jij en je collega’s je verder verdiepen in beautyfood of hebben jullie vragen? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder!


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!