Minty Greens Detox Smoothie

Kies voor een goed begin van de dag voor een frisse detox smoothie, die niet alleen ontgift, maar ook weinig suikers bevat. Wanneer je last hebt van je huid kan het goed zijn om tijdelijk wat minder suikers te eten. Door minder (fruit)suikers te eten verminder je bijvoorbeeld roodheid in de huid, heb je minder snel weer trek en blijf je goed op gewicht. Suikers kunnen ook bijdragen aan een opgeblazen buik, daar heb je met een smoothie als deze dus geen last van!

Ingrediënten Minty Greens Detox Smoothie:

1 glas afgekoelde groene thee of detox thee

½ groene appel

½ citroen ontpit in plakjes

1 stengel bleekselderij

½ avocado

1 handje verse munt

4 – 6 druppels stevia

Munt kalmeert de darmen, groene appel bevat pectine dat gifstoffen aan zich bindt, citroen zet de lever aan tot ontgiften én bevat pectine, bleekselderij drijft vocht af en bevat stimulerende vezels voor een goede stoelgang, groene thee stimuleert de stofwisseling, remt de talgklier productie en gaat rimpelvorming tegen.

Enjoy!


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!