Start het nieuwe jaar met onze inspirerende opleiding!

Start 4 januari met de opleiding tot Beautyfood Practitioner

In het mooie pand van Sprankelend Mooi in Nuland wordt geheel in stijl de opleiding tot Beautyfood Practitioner gehouden. De opleiding bestaat uit vijf aanééngesloten dagen waarin je alles leert over de relatie tussen voeding en de huid en het verouderingsproces.

De Beautyfood Academy heeft deze opleiding ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten waarmee je voedingsadvies leert geven voor huidverbetering, het vertragen van het verouderingsproces en huidproblemen waaronder acné, eczeem en rosacea. Ook bespreken we gewichtsverlies en vitaliteit.

Na de opleiding kun je consulten of mini consulten gaan geven, workshops en lezingen. Je zou ook over beautyfood kunnen gaan schrijven of het gewoon gebruiken om je kennis niveau omhoog te brengen. Beautyfood is immers niet meer weg te denken uit het vak.

De lessen zijn afwisselend en de Beautyfood Academy maakt gebruik van blended learning. In de opleiding doen we casus studie, maak je opdrachten, lees je artikelen en kijk je relevante filmpjes. We bespreken veel in de les. Er ontstaat vaak een hele leuke wisselwerking/discussie en kennisuitwisseling in de groep. Ook is er een praktijkles waarin je van alles mag proeven. Je rondt de opleiding af met een examen en uiteraard ontvang je een certificaat.

Wil je hier heel graag bij zijn? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje naar beautyfoodacademy@gmail.com. Dan ontvang je van ons alle informatie.

Hartelijke groet!

De Beautyfood Academy


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!