Verouderende voeding & Damage control

Komend weekend staat de Beautyfood Academy als gast op de Beaty Trade Special in de Brabanthallen te Den Bosch. Eva van Nieuwburg geeft iedere dag een lezing over verouderende voeding en wat je kunt doen om de effecten van die veroudering tegen te gaan.

Het belooft een fantastische beurs te worden met mooie lezingen, extra aandacht aan vormgeving en sfeer en natuurlijk ook aandacht voor beautyfood. Want beautyfood is niet meer weg te denken uit de branche. Schoonheid van binnenuit is hot en maakt steeds meer onderdeel uit van de totale visie op beauty.

Bij de Beauty Awards viel het bijvoorbeeld op dat een aantal genomineerde salons en specialisten voeding een hele duidelijke plek geven in de werkwijze. Tot vreugde van de Beautyfood Academy want wij weten dat beautyfood werkt!

Op uitnodiging van LavieSage verzorgt de Beautyfood Academy tijdens de beurs smoothie demonstraties in de stand van LavieSage. De demo's zijn gericht op het thema Damage Control. Ze maken de vertaalslag naar de praktijk en sluiten perfect aan op de lezing. Je bent van harte welkom om aan te sluiten en misschien kun je zelfs meedoen. Er is voor iedere demo plek voor twee deelnemers uit het publiek.

Lezingen:

zaterdag 14:30

Zondag 13:00

Maandag 14:30

Demo's

Meerdere malen gedurende de dag. Kijk voor meer informatie bij de stand van LavieSage.


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!