Feestelijke Opening!

De Beautyfood Academy opent deuren in Amersfoort

In het prachtige historische pand van schoonheidssalon Natuurlijk Mooi is sinds januari ook de Beautyfood Academy gehuisvest.

Eva van Nieuwburg, oprichter van de Beautyfood Academy is al een aantal jaren werkzaam als beautyfood voedingsdeskundige en bij haar leer je alles over voeding en schoonheid van binnenuit. Ze geeft landelijk trainingen, workshops en consulten over hoe voeding bijdraagt aan huidproblemen, welke voeding veroudert en welke voeding verjongt.

Nu is het mogelijk om na je huidbehandeling bij één van de schoonheidsspecialistes direct een passend voedingsadvies te ontvangen.

Op vrijdagavond 15 januari van 19:30 tot 22:00 houden de Beautyfood Academy en Natuurlijk Mooi een feestelijke opening en vieren ze deze nieuwe samenwerking tussen schoonheid van buiten en schoonheid van binnenuit. Bij aanvang is er een kort welkomstwoord en wordt het lint doorgeknipt. Daarna is er gelegenheid om kennis te maken met de Beautyfood Academy en te genieten van gezonde, kleurrijke sapjes en hapjes. De schoonheidsspecialisten van Natuurlijk Mooi geven gratis huidadvies en er is een doorlopende slideshow te zien met verjongende tips & tricks. Een mooi begin van het weekend!

Datum: 15-01-2016

Tijd: 19:30-22:00

Adres: Natuurlijk Mooi, korte gracht 28

Vragen: beautyfoodacademy@gmail.com


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!