Hey Beauty! goede voornemens? Boek nu een Beautyfood Consult en ontvang 30% KORTING!

Wij vieren de opening van onze nieuwe locatie te Amersfoort!

Om te vieren dat wij een geweldige nieuwe locatie hebben aan de mooiste gracht van Amersfoort geven we de HELE MAAND JANUARI 30% KORTING op een Beautyfood Consult.

Verjongen met voeding

Eten voor schoonheid van binnenuit is niet alleen heel erg lekker. Het heeft ook veel effect op je huid, je haar, je gewicht, je energie niveau en het verjongt!

Natuurlijk Mooi

De Beautyfood Academy begeleidt je van A tot Z en is vanaf 2016 gevestigd in het mooie pand van beauty salon Natuurlijk Mooi. Daar hebben wij een eigen locatie en zullen we naast consulten ook leuke workshops, lezingen en een opleiding verzorgen tot Beautyfood Practitioner. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen omtrent voeding in relatie tot je gezondheid, je huid, vitaliteit en verjonging. Je kunt bijvoorbeeld terecht voor klachten als: vermoeidheid, eczeem, (volwassenen) acné, gewicht, vertering of gewoon als je je sparkle wil oppoetsen en in 2016 extra wil stralen! Een consult boek je tijdelijk voor geen 85,- euro maar voor 59,- euro! Wacht niet te lang met boeken als je zeker wil zijn van een plekje!

Hoe helpen we jou

Het consult bestaat uit een leefstijl analyse die vooraf plaatsvind middels een voedingsdagboek en een vragenlijst. Daarop volgt een consult van een uur en na afloop ontvang je per mail een persoonlijk advies, een samenvatting van het gesprek én inspiratie recepten die afgestemd zijn op jouw situatie. Als je graag zelfstandig aan de slag gaat kom je een heel eind met dit consult!

De ervaring leert dat het vaak toch fijn is om nog een keer terug te komen en de voortgang te bespreken en vragen te stellen. Zo blijf je meer geïnspireerd en is jouw transformatie naar een gezonder, jonger, mooier en slanker lijf makkelijker.

Ben je niet in de gelegenheid om naar onze locatie te komen? Wij geven ook regelmatig skype consulten.

Lezingen en workshops

Naast de consulten die we houden geven we ook thema lezingen en workshops zodat je helemaal geïnspireerd aan de slag kunt in je eigen keuken. Deze workshops vinden het hele jaar plaats en je kunt dus altijd op ons terug vallen als je even het spoor kwijt bent of toe bent aan nieuwe inspiratie.

Wij heten je van harte welkom bij de Beautyfood Academy en hopen je gauw te zien op één van de workshops, lezingen of een Beautyfood Consult. Wil je boeken òf op de hoogte blijven van de agenda? Stuur dan even een mailtje naar beautyfoodacademy@gmail.com of bel: 06-26797411

Stralende dagen gewenst en hartelijke groet,

De Beautyfood Academy


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!