Amazing Skin Boost!

Je geeft je huid een enorme boost wanneer je vitaminen, mineralen en andere belangrijke stoffen voor de huid met elkaar combineert in één maaltijd.

Deze Skin Boost smoothie is een powerhouse van voedingsstoffen die niet alleen je huid, haar en nagels laten glansen en groeien! Deze smoothie verbetert ook je stemming, vergroot je weerstand en zit tjok vol huidbeschermende antioxidanten.

Citroen en Kurkuma zijn zeer krachtige ontstekingsremmers en helpen de darmen gezond te houden door bacterie dodende stoffen (ze doden sommige slechte bacteriën, schimmels en virussen). De combinatie die in deze smoothie wordt gebruikt zorgt voor een een goede darmwerking, verbeterde collageen aanmaak, ondersteuning voor de lever, bescherming van weefsel door antioxidanten en versterking van haar, huid en nagels. Tot slot verbetert het ook de stemming en de weerstand! Silicea staat bekend om de versterkende werking voor haar, huid en nagels. Heb je haaruitval? Gebruik silicea (ook wel silicium of kiezelzuur genoemd) dan minstens 4 maanden tot een halfjaar!

Skin Boost Recept:

½ citroen zonder pit (vit. C, ontgiftend & collageen opbouw)

1 handje cashewnoten (betere stemming)

½ tl camu camu (vit. C, collageen opbouw)

½ tl curcuma (ontstekingsremmend, antioxidant)

2 el silicea (huid, haar, nagels & botten)

1 glas mango sap (antioxidant, smaak)

Paar druppels stevia (smaak)


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!