Recept: Mijn Guilty Pleasure

Over het algemeen bestaat mijn dagelijkse voeding uit kip, vis, sapjes, smoothies, goed gevulde salades en groenten. Maar met kerst heb ik een Guilty Pleasure...

Ik ben gek op kerst. De sfeer, de lichtjes, de boom en kijn guilty pleasure: Kerst Koffie.

Niet iedereen begrijpt het wanneer ze mij (altijd sla, smoothies en gezonde snacks) zien genieten van deze decadente verschijning. Maar mijn visie is dat gezond eten pas gezond is als je jezelf de ruimte geeft om af en toe af te wijken. Ik kies iedere dag voor de Beautyfood Lifestyle. En ik kies er ook voor om af en toe lekker uit mijn dak te gaan op een patatje met of kerstkoffie.

Bij dezen geef ik je twee recepten. De Guilty Pleasure en een iets gezondere variant daarvan.

Ik wens je gezellige dagen toe met vrienden en familie. Deel dit recept als je vind dat er best wat ruimte mag zijn voor een guilty pleasure in de Beautyfood Lifestyle!

Guilty Pleasure

1 grote mok of groot glas

1 kop sterke koffie of twee shots espresso

3 el. advocaat (je kunt de hoeveelheid aanpassen naar smaak)

1 kop amandelmelk (een scheutje kokosmelk erbij geeft wat meer smaak) of andere melksoort naar keuze

2 tot 4 druppels stevia of een theelepel honing

Een mooie toef slagroom

Giet de koffie of espresso in een voorverwarmde mok of glas

Verhit de melk en klop deze op. Laat de melk niet koken! Klop advocaat door de melk. Voeg een beetje stevia toe. Giet de melk bij de koffie. Maak het af met een toef slagroom.

Enjoy!

De gezondere variant:

1 grote mok of groot glas

1 kop sterke koffievervanger of sterke chai thee

3 el. advocaat (je kunt de hoeveelheid aanpassen naar smaak of weglaten)

1 kop amandelmelk (een scheutje kokosmelk erbij geeft wat meer smaak)

2 tot 4 druppels stevia

Een mooie toef suikervrije slagroom (je kunt slagroom prima zoeten met wat stevia)

Giet de koffievervanger in een voorverwarmde mok of glas

Verhit de melk en klop deze op. Laat de melk niet koken! Klop advocaat door de melk. Voeg een beetje stevia toe. Giet de melk bij de koffie. Maak het af met een toef suikervrije slagroom.

Enjoy!


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwe data 2020! 

Nieuwe trainingen in Belgie en Nederland!! Er zij nog plekken vrij.

 

Beautyfood Acadamy | beautyfoodacademy@gmail.com | +31 6 267 974 11

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle