De opleiding nu ook bij Beautypartner!

De Beautyfood Academy werkt samen met Beautypartner te Rotterdam!

Beautypartner is een gerenommeerd bedrijf dat beautyprofessionals uitzend voor grote (cosmetica) merken zoals de Bijenkorf, Maybeline en Essie. Naast het uitzenden van beautyprofessionals is Beautypartner ook een opleider binnen de branche tot onder andere skincare consultant, visagist, allround beauty professional en binnenkort dus ook tot Beautyfood Practitioner! Wil je meer weten over Beautypartner en het prachtige pand eens zien in hartje Rotterdam? Kijk dan eens naar deze opname bij RTL 4 Body Mind & Care.

Wil je meer weten over de data van de masterclasses en de opleiding lees dan hier verder op de website van Beautypartner.


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!