3 heerlijke zomerdranken voor een mooie huid. NR 1:

Frisse Citroen Munt Granita!

Wat je eet maar ook vooral wat je drinkt maakt een groot verschil in hoe je huid er uitziet. Je op warme zomerdagen volgieten met fruitsap, cola en milkshakes werkt huidproblemen in de hand!

Deze zomer post ik 3 heerlijke en verkoelende drank waar jij de zomer goed mee doorkomt. Ze doen namelijk het tegenovergestelde. Ze verminderen ontstekingsprocessen, leveren voedingsstoffen voor de huid en ondersteunen de hormoonbalans! Verfrissend, lekker en super gezond!

Granita Recept:

20 ijsklontjes handje verse munt 1/2 citroen met witrandje zonder pitten Beetje water of spa rood Frambozen stevia naar smaak, of andere stevia. In de blender even laten draaien, klein beetje vocht toevoegen als de blender moeilijk doet. Het wordt een slushpuppy achtige consistentie. Hoe minder water je gebruikt, hoe beter het resultaat. Genieten maar!


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!