Beautyfood voor Beautyprofessionals

Ook jij kunt een expert worden op het gebied van beautyfood!

De eerst volgende training start eind augustus 2018

Wordt Beautyfood Practitioner met de vijf daagse training van de Beautyfood Academy. Als Beautyfood Practitioner ben je instaat om consulten te geven op het gebied van verjonging/anti-aging, huidproblemen zoals acné en rosacea, gewichtsproblemen, vitaliteit en meer.

De eerst volgende opleidingen starten eind augustus 27-08 tot en met 31-08 en 27-09 tot en met 01-10 bij SAPBAR VANNU te Opheusden. Werk je met een heel team en wil je graag een training op de werkvloer? Dat kan! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wil je meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden


Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedankt!