Opleiding voeding en huid voor professionals

De Beautyfood Academy is de plek waar beauty- en wellnessprofessionals vernieuwende en heldere informatie ontvangen over voeding in relatie tot de huid, het verouderingsproces, gewicht, vitaliteit, huidproblemen en gezondheid.

 

Wat we eten heeft veel effect op hoe de huid er uitziet en op de manier waarop we ouder worden. Er is in het bedrijfsleven en bij consumenten een toenemende interesse voor beautyfood. Met de trainingen en de opleiding van de Beautyfood Academy leer je alles over de relatie tussen voeding, lifestyle en de huid. De gezonde lifestyle wordt in ons vakgebied namelijk nog belangrijker dan nu al het geval is. Dus deze kennis kun je als beauty professional goed gebruiken!

 

De Beautyfood Academy is helemaal gericht op de nieuwste wetenschappelijke kennis over beautyfood en anti-aging. Docent Eva van Nieuwburg heeft zich als internationaal geschoold voedingsdeskundige gespecialiseerd in deze onderwerpen en is als beautyfood expert werkzaam in de beautybranche. Zij geeft trainingen, lezingen, workshops, consulten en schrijft vakinhoudelijke artikelen.

Beautyfood is HOT!

De gezonde lifestyle wordt in de beauty branche nog belangrijker dan nu al het geval is.

 

Er is in het bedrijfsleven en bij consumenten een toenemende interesse voor beautyfood. Wat we eten heeft namelijk veel effect op hoe de huid er uitziet en op de manier waarop we ouder worden.

Met de trainingen, lezingen en de opleiding van de Beautyfood Academy leer je alles over de relatie tussen voeding, lifestyle en de huid. Deze kennis kun je als beauty professional goed gebruiken.

 

Meer kennis en kansen

Er zal meer kennis beschikbaar zijn over hoe we gezond en mooi ouder kunnen worden én er zullen steeds meer producten op de markt komen die daarbij aansluiten.

 

Onze samenleving verandert in een preventief ingerichte samenleving. Dat betekent dat we niet meer wachten tot we ziek worden, maar dat we een gezonde lifestyle handhaven om ziekte te voorkomen. Op wereldniveau (World Health Organisation, EU) wordt er gesproken over hoe we de zorgkosten van een toenemende vergrijzende samenleving kunnen opvangen. Gezond eten speelt daarbij de hoofdrol!

 Voor de Beauty Professional een kans om zich te verdiepen in de relatie tussen Voeding & Schoonheid.

Enthousiast over beautyfood?

Je bent helemaal enthousiast over beautyfood en je wil er graag meer mee gaan doen.

 

Zoals zelf voedingsadvies geven in de beauty- en wellnessbranche of je wil als beautyprofessional je diensten uitbreiden met voedingsadvies gericht op schoonheid. Dan zijn de trainingen van de Beautyfood Academy en de opleiding tot Beautyfood Practitioner helemaal voor jou!

Ontvang 1 x per maand ons leuke E-ZINE met nieuwe trainingsdata en tips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwe data 2020! 

Nieuwe trainingen in Belgie en Nederland!! Er zij nog plekken vrij.

 

Beautyfood Acadamy | beautyfoodacademy@gmail.com | +31 6 267 974 11

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle