Die gewoonlijk cellulitis krijgt?

Cellulitis is een bacteriële infectie van uw huid en het weefsel onder uw huid. Iedereen kan cellulitis krijgen, maar het risico is groter als je een huidwond hebt waardoor bacteriën gemakkelijk je lichaam kunnen binnendringen of een verzwakt immuunsysteem. cellulitis wordt veroorzaakt wanneer bacteriën, meestal streptokokken en stafylokokken, door een scheur of breuk in de huid binnendringen. De incidentie van een ernstiger stafylokokkeninfectie genaamd methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) neemt toe.

Cellulitis is een diepe infectie van de huid, meestal vergezeld van gegeneraliseerde (systemische) symptomen zoals koorts en koude rillingen. Het gebied van roodheid neemt in omvang toe naarmate de infectie zich verspreidt. Het midden van de omcirkelde laesie is biopsie uitgevoerd. Kinderen en ouderen hebben doorgaans een zwakker immuunsysteem en lopen dus een groter risico op cellulitis dan jonge en middelbare leeftijd volwassenen.

Tinea Pedis Ook bekend als voetschimmel, deze veel voorkomende schimmelinfectie veroorzaakt meestal roodheid, jeuk, schilferige huid, en soms blaren en kraken van de huid op de voeten.

Leave Reply

All fileds with * are required